Smukke og ensartede gulve med professionel gulvafslibning

By:

Hvis dit trægulv er blevet så slidt, at det ikke længere kan blive pænt med en almindelig gulv vask, er det på tide med en gulvafslibning. Du vil nemlig ikke kunne skure eller skrubbe dig frem til et pænt resultat hvis støv og skidt er indlejret i gulvbrædderne sammen med pletter og skjolder fra spildte væsker. Her nytter kun en gulvafslibning og en plejende og beskyttende efterbehandling, hvis dit gulv skal skinne på ny.

Kan mit trægulv tåle en gulvafslibning?

En gulvafslibning er en forholdsvis skånsom procedure. I modsætning til en gulvafhøvling, hvor der anvendes skarpe knivskær til at skrælle den øverste halve centimeter af gulvets overflade, foregår afslibning af gulve ved hjælp af sandpapir. Dette sandpapir er monteret på en roterende slibe rondel, som på skånsom men effektiv vis sliber gulvets overflade. På den måde fjernes diverse overfladiske skønhedspletter, som skæmmer gulvet og får det til at fremstå nusset og snusket, og et helt frisk lag af træværket blotlægges.

Da en gulvafslibning kun tager allerhøjst to millimeter af gulvets overflade vil langt de fleste trægulve fint kunne holde til en gulvafslibning. Er du i tvivl bør du rådføre dig med en dygtig gulvmand, som hurtigt kan foretage en vurdering af gulvets tilstand og beskaffenhed. På baggrund af denne vurdering vil din gulvmand kunne bestemme hvor meget eller hvor lidt det er nødvendigt at slibe af træværkets overflade for at opnå det eftertragtede smukke og ensartede slut resultat.

Samtidig vil din gulvmand kunne yde kvalificeret rådgivning omkring valg af den rette type efterbehandling og vejlede dig angående pleje og vedligeholdelse af dit trægulv. På den måde får du det flotteste og mest holdbare resultat ud af din gulvafslibning.

Hvem kan hjælpe mig med en professionel gulvafslibning?

Gulvkanonen kan altid give dig et skarpt tilbud på gulvafslibning og efterbehandling – læs mere på Gulvkanonen.dk

Posted in: gulvafslibning