Nem og simpel installation af robotplæneklipper

By:

Det er tidlig forår og lige om lidt går havesæsonen igang igen, men i stedet for at du kan bruge tid på alt det sjove som at så og plante nye planter, skal du i stedet bruge tid på at slå græs. Et arbejde der er kedeligt og tidskrævende. En løsning kan være en robotplæneklipper, som hurtigt og nemt kan klippe din græsplæne og i stedet kan du bruge tiden på noget du syntes er langt sjovere.

Det kræver blot at du får installeret kanter, så robotplæneklipperen ved hvor den skal klippe og hvilke område den skal holde sig fra. Du kan se flere løsninger her https://kabelnedlaegning.dk/installation-af-robotplaeneklipper/. Kanterne kan enten graves eller stikkes ned langt kanten.

En langt pænere have 

Med en robotplæneklipper får du med minimal arbejdsindsat en lang pænere have. En robotplæneklipper er designet så den kan klippe kanter, men det kan være nødvendigt fra tid til anden lige at gå arbejdet igennem med en kantklipper.

En anden fordel ved en robotplæneklipper er at den daglige klipning dræber mos og kløver, der modsat græs, ikke trives ved at blive klippet dagligt. Det lille bitte stykke græs der daglig bliver klippet af og som normalt ville ende som affald, vil falde ned i græsset og i stedet fungere som gødning. 

Larmer den ikke?

Hele sommeren lyder naboernes plæneklippere trofast, men din robotplæneklipper er stort set lydløs. Den arbejder på batterier i ca. 60-90 min. før det er nødvendigt at den skal genoplades. Hvis den er ved at løbe tør vil den selv køre til opladning. Det samme gælder hvis det begynder at regne. 

Hvis du er bange for om den bliver stjålet, fordi den står frit fremme kan du være helt rolig. Hver robotplæneklipper er udstyret med en kode og uden den kode kan den ikke køre, så det er ikke besværet værd at stjæle den.